dimecres, 15 d’abril del 2020

A CASA, MOVIMENT !!

Hola nenes i nens Godàs!
Com esteu? Nosaltres estem bé. Tenim moltes ganes de que arribi el dia que puguem tornar a l'escola i trobar-nos amb totes i tots. Però, fins que arribi aquest dia, aquestes activitats ens ajudaran a estar connectats amb vosaltres i continuar fent E.F.
Cada setmana penjarem propostes de diferents tipus perquè pugueu fer-les soles i sols o amb les vostres famílies. Us animem a que ens envieu al twitter de l’escola o al correu del mestre d'Educació Física les vostres tasques.

REPTE 1 FEM UN CIRCUIT!
Sempre és important realitzar activitat física, però aquest dies a casa, encara ho és més. Per aquest motiu, des de l'àrea d'Educació Física, us animem a participar en aquest repte: fer un circuit d'habilitats motrius!
Envieu-nos els vostres circuits realitzats amb diferents tipus de materials que tingueu per casa (taules, cadires, coixins, mantes, paper de WC, ampolles, ...) i realitzant diferents desplaçaments (salts a peu coix, peus junts, repteu, gatzoneta, equilibris, llançaments amb la mà, el peu...). Imaginació al poder. 






REPTE 2 ENS FIQUEM EN FORMA!
Deixem enrere la Setmana Santa i continuem amb les sessions d'Educació Física a casa. Avui començarem amb uns quants exercicis, els quals aniran molt bé per tornar a agafar el to físic pels que hagueu estat alguns dies sense fer-ne! Exercici físic per a totes les edats!
Recordeu que són molt importants les pauses per beure una miqueta d'aigua (serveix per descansar una mica també).





REPTE 3  A BALLAR!
Us deixem uns balls per moure l'esquelet!  A veure si sou capaços de superar el repte i ballar-los tots... Esperem que us agradin!





REPTE 4 RELAX!
Respira, relaxa't i transforma't en un animal...  


REPTE 5 JOC AMB FAMÍLIA
Aquí us deixem uns jocs per jugar amb tota la família. A jugar!!





2 comentaris:

  1. Nosaltres a casa cada día Fem zumba kids, manualitats...etc..pero aquesta setmana anirem fent tot el que esteu enviant,moltes gràcies!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt bé !! Combinar diferents tipus d'activitats és lo millor per mantenir el ritme en tots els aspectes.
      Sogues

      Elimina