divendres, 23 d’octubre del 2020

ESPAIS D'APRENENTATGE P3A

Aquesta semana us volem presentar els espais d’aprenentatge del’aula. A l’aula, tenim 5 espais de treball: l’espai de les lletres, l’espai matemàtic, l’espai científic, l’espai pictòric i l’espai de la casa. Tots els nens i nenes, un cop acabada la setmana, han passat per tots els espais. 

En cada un d’ells es desenvolupen diferents activitats d’aprenentatge.


A l’espai pictòric s’experimenta amb diferents tècniques plàstiques (modelatge, aquarel.les, pintura, estampacions, collage, colors, punxar, retallar...)

A l’espai científic s’ofereix material que estimuli i potencii la creativitat i l’enginy.
A l’espai de les lletres es realitzen  activitats de lectura i escriptura. Es parteix dels noms dels infants i de paraules significatives. En aquest espai també hi ha la biblioteca, un espai on els infants gaudeixen dels contes.

A l’espai matemàtic es realitzen activitats matemàtiques, com classificacions i associacions, activitats de lògica i raonament (trencaclosques, seriacions…), activitats de numeració…..
A l’espai de la casa els nens i nenes representen la vida real, explorant i reproduint el món dels adults. Es fomenta el diàleg entre iguals i les relacions socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada